Inchcape start bravoauto, nieuwe business voor tweedehandsauto’s in België

De markt voor tweedehandsauto’s in België bloeit. Daar komt nog een speler bij, nu Inchcape bravoauto lanceert, een nieuwe business voor tweedehandsauto’s. bravoauto omvat een online platform en een delivery center in Machelen. Alle modellen komen uit de aankoopcentrale van bravoauto België en de Inchcape Group, met een focus op de meest populaire modellen in België. Naast tweedehandswagens biedt bravoauto eveneens diverse bijkomende diensten aan, zoals accessoires, financiering, garanties en verzekeringen.

Eerste Belgische bravoauto delivery center in Machelen

Met de oprichting van bravoauto garandeert Inchcape particulieren recente en kwaliteitsvolle tweedehandsauto’s. Potentiële kopers kunnen vertrouwen op de lange ervaring van de onafhankelijke importeur, die al sinds 1979 in België actief is.

Geïnteresseerde kopers kunnen alle modellen ontdekken op het online platform van bravoauto en testen in het delivery center van bravoauto in Machelen. Op termijn zal het platform uitgebreid worden: zo zal men er in de toekomst een optie kunnen nemen, en in een later stadium de wagen zelfs volledig digitaal kunnen aankopen.

Het bravoauto delivery center in Machelen is de eerste en momenteel enige in ons land, maar het is de bedoeling dat er snel meerdere vestigingen zullen volgen. In de eerste fase kijkt Inchcape naar de regio Antwerpen en wordt er een tweede delivery center in de regio Brussel gepland. In een volgende fase zullen ook Gent, Wallonië en Luxemburg volgen.

Groeiambities

bravoauto heeft de ambitie om in twee jaar zo’n 5.000 wagens te verkopen. Gedurende die periode zal het personeelsbestand mee groeien tot zo’n 35 personeelsleden.

« Gezien het succes van de tweedehandsmarkt in België is het voor Inchcape een logische keuze om haar activiteiten op vlak van tweedehandswagens ook in België uit te bouwen. We zijn blij met het eerste bravoauto delivery center in Machelen en kijken vol vertrouwen naar de toekomst waarin meerdere centers verspreid over het ganse land zullen volgen.” Michael Roosen, CEO van Inchcape Belux.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending