Infano vzw kiest voor SEAT Mii electric

Verhuurspecialist Stemar Utilities leverde deze week 4 SEAT’s Mii electric uit aan Infano vzw, dat in Vlaanderen en Brussel 52 kinderdagverblijven telt en daglijks meer dan 18.000 kinderen opvangt voor, tijdens en na de scholuren. Het gaat om vier SEAT’s Mii electric voor teamcoaches van kinderdagverblijven.

Bedrijfswagens zijn in de zorgsector zeker geen schering en inslag, maar binnen het netwerk van de Infano vzw maken ze al jaren een vast deel uit van het verlonigngs- en mobiliteitsbeleid. “Zo hebben onder andere teamcoaches, regionale coördinatoren, kwaliteitsverantwoordelijken en het management recht op een bedrijfswagen”, zegt mobiliteitscoördinator Ben Plattiau.  “Daarbij kiezen wij sinds jaar en dag systematisch voor SEAT-modellen als de Ibiza, Leon, Leon Break en Ateca.” De keuze voor de Mii electric verduidelijkt Plattiaus als een keuze voor een duurzame, ecologische en betaalbare auto.

De keuze voor SEAT kwam er op basis van het uitgebreide gamma dat het merk aanbiedt, maar ook de samenwerking tussen Stemar Industries dat instaat voor de operationele leasing, Garage Thoen en SEAT Import waren overtuigende argumenten. Bovendien voorziet Stemar Utilities ook in laadpalen aan de betrokken kinderdagverblijven wat de stap naar elektrisch rijden kleiner maakt.

#Auto #Mobility

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine