Isabelle Michiels is de nieuwe Marketing Manager van Hyundai Belux

Na 19 jaar verlaat Isabelle Michiels Jaguar eind van dit jaar Land Rover Belux om vanaf begin 2021 een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Hyundai Belux als Marketing Manager.

Isabelle begon haar carrière bij Jaguar in 2001 als PR & Marketing assistant. In 2004 – het jaar van de samensmelting met Land Rover – werd ze PR-manager voor beide merken. Een functie die ze meer dan 15 jaar uitoefende. Sinds april 2019 was ze Communications Manager voor Jaguar Land Rover Belux. In die functie was ze verantwoordelijk voor alle nationale marketing communicatie voor beide merken. Ervaring die ze nu meeneemt naar haar nieuwe werknemers Hyundai Belux.

Isabelle Michiels: “Ik ben dankbaar dat ik het geluk had terecht te komen in een warm bedrijf, met mooie mensen die samenwerking hoog in het vaandel dragen en samen hard aan de weg timmeren. De tijd was echter rijp om een nieuwe weg in te slaan en aan een nieuwe avontuur te beginnen bij Hyundai Belux, een uitdaging waar ik met heel veel enthousiasme mijn schouders onder zet.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending