Isuzu levert 11 D-Max interventievoertuigen voor de Belgische kustreddingsdienst

Isuzu sauveteurs

Isuzu Belux, de officiële invoerder van het Japanse merk, ondersteunt ook voor het nieuwe seizoen de kustreddingsdiensten van de Belgische kust. Niet minder dan 11 reddingsvoertuigen zullen op onze stranden worden ingezet om levens te redden. 

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen, of kortweg het IKWV, heeft bij de start van het nieuwe kustseizoen 11 D-Max interventievoertuigen ontvangen. IKWV Voorzitter Johny Devey onderstreept het belang van de ondersteuning van Isuzu: “Dankzij de steun van merken zoals Isuzu kunnen we opnieuw investeren in duurzaam materiaal en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds verder uitbouwen en optimaliseren. Ook in het verleden is de Isuzu D-Max altijd zeer betrouwbaar gebleken voor onze redders en dat zal met dit nieuw model niet anders zijn.”

D-Max 4WD altijd paraat

Niet minder dan 11 D-Max Double Cab voertuigen zullen over de verschillende kustgemeenten worden ingezet. De D-Max is bijzonder geschikt voor dit zware interventiewerk. De wagens zijn goed uitgerust met onder airco, elektrische ramen, radio en een trekhaak om de reddingsboten te slepen. Uiteraard mocht ook vierwielaandrijving voor het zwaardere werk op het strand, niet ontbreken. Alle wagens zijn ook voorzien van een opvallende gele bestikkering zodat in noodgevallen de wagens goed herkenbaar zijn.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!