Jaguar Land Rover introduceert Fleet & Business Leasing

Jag_XE_R_Sport_Dynamic_Image_011014_02_LowResVia dit label bieden Jaguar en Land Rover operationele leasing oplossingen voor de lokale fleetmarkt. Fleet & Business Leasing is opgezet in samenwerking met ALD Automotive en zal in de markt gezet worden via het dealernetwerk van Jaguar Land Rover.

De introductie van Fleet & Business Leasing komt op een moment dat Jaguar en Land Rover op het punt staan modellen te introduceren, die voor fleetklanten zeer interessant zijn. Zo wordt momenteel de nieuwe Land Rover Discovery Sport gelanceerd en medio dit jaar volgt de Jaguar XE. Fleet & Business Leasing heeft het leasetarief voor deze sports sedan al bepaald: vanaf 599 euro/maand (op basis van een looptijd van 60 maanden en 20.000 km/jaar). Fleet & Business Leasing heeft uiteraard ook voor de andere Jaguar- en Land Rover-modellen een aantrekkelijk aanbod.

Marc Bienemann, directeur van Jaguar Land Rover zegt: “Met het nieuwe Fleet & Business Leasing-label hebben we het juiste aanbod gevonden om ondernemers vertrouwd te maken met de karakteristieke en unieke Jaguar Land Rover-modellen én met een ambitieuze leasepartner die ‘full service’ toevoegt aan ons gespecialiseerde dealernetwerk.”

Miel Horsten, General Manager van ALD Automotive is ook enthousiast over de samenwerking:“Het gaat om een internationaal partnership in 8 landen, voortvloeiend uit onze wereldwijde strategie van universele en merkgebonden leaseactiviteiten. In België betekent de samenwerking met Jaguar Land Rover vooral een service-uitbreiding in het segment van kwaliteitsbewuste leaserijders en een verdere versteviging van onze marktpositie.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!