Je ideale mobiliteitsmix als professional? Zo gevonden!

Hoe kies je als zelfstandige of KMO de ideale vervoersmiddelen voor jezelf en je medewerkers? En waar krijg je advies over een toekomstgericht mobiliteitsbeheer met aandacht voor duurzaamheid? Reken hiervoor op Mobility Solutions by D’Ieteren.

De tijd waarin woon-werkverkeer synoniem stond met ‘bedrijfswagen’ is al lang voorbij. Vandaag verandert de manier waarop we ons verplaatsen heel snel, met een groeiende focus op elektrische mobiliteit. Daarnaast zien we ook bij professionele klanten een toenemende vraag naar alternatieve vervoersmogelijkheden: fietsen (al dan niet elektrisch), steps, openbaar vervoer of autodelen. En vaak een combinatie van verschillende vervoerswijzen. Mobiliy Solutions by D’Ieteren speelt in op deze veranderende mobiliteitsbehoeften.

Alles over Mobility Solutions by D’Ieteren

Van behoefteanalyse tot producten en services

Aangezien het bepalen van de meest efficiënte en fiscaal voordeligste oplossing niet altijd eenvoudig is, begeleiden wij u graag hierbij. Van behoefteanalyses tot het aanbieden van een brede waaier aan producten en services: reken op onze expertise op het vlak van multimodaliteit, elektrificatie en fiscaliteit.

Hebt u een goed zicht op uw mobiliteitsbehoeften? Dan stellen wij samen met u een pakket op maat samen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit bedrijfswagens van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Porsche. Maar ook fietsen, speedpedelecs en e-steps, tot zelfs deelwagens of elektrische shuttlediensten. Dit alles aangevuld met de bijpassende laadinfrastructuur en financieringen.


Klaar om met ons op weg te gaan?

Onze experten staan klaar om een antwoord op al uw vragen te geven. De kracht van Mobility Solutions by D’Ieteren:

         > Op maat van elk bedrijf
         > Alle merken en services onder één dak
         > Jouw persoonlijke expert

Neem contact op met ons 

#Advertorial

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine