Jean-François Mailleux wordt de nieuwe Fleet Sales Manager van de groep J-M Martin

Sinds 1 maart, heeft de groep J-M Martin een nieuwe Fleet Sales Manager in de vorm van Jean-François Mailleux. Een bekend gezicht voor klanten die al langer met ons samenwerken.

Na 5 jaar andere functies te hebben bekleed binnen de groep, die nu is opgesplitst tussen de BMW Group en Jaguar Land Rover, keert Jean-François Mailleux terug aan het hoofd van het Fleet team. Een team dat hij tussen 2013 en 2017 al had geleid en waar hij zich graag weer bij aansluit.

Hij is sinds 1996 werkzaam in de automobielsector, en meer in het bijzonder op de Fleet markt. Zijn ervaring stelt hem in staat de dynamiek en het avant-gardistische karakter van de producten van de assortimenten BMW en MINI te waarderen. Twee merken die nooit stoppen met hun onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe modellen.

In de Fleetsector besteedt Jean-François graag aandacht aan de menselijke contacten, en hij waardeert de groep J-M Martin op dit punt. «Er is een hechte band met onze klanten die ik graag terugvind en verder kan ontwikkelen. In de loop der jaren zijn onze concessies op mensenmaat gebleven, en meer dan ooit zijn wij van plan dit tot een van onze sterke punten te maken.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending