Jennes en J&T Autolease leveren 100 Audi A1 Sportback aan EY

Op maandag 2 oktober leverde garage Jennes 100 Audi A1 Sportback aan EY. Er werd gekozen voor de 1.0 TFSI benzinemotor ipv de 1.4 TDI dieselmotor.

Alle wagens zijn voorzien van CrossClimate banden, daardoor horen de zomer-winterbanden wissels definitief tot het verleden.

Samen met de wagens die al in augustus en september geleverd werden, komt het totaal aantal A1’s op 160 dit jaar.

Leasing door J&T Autolease

De Audi’s worden geleased via J&T Autolease, waar de consultant al zeven jaar mee samenwerkt. “Gewoontegetrouw zijn de wagens bedoeld voor de starters van het bedrijf, jonge mensen die hun eerste stappen in de professionele wereld zetten en dus ook een eerste bedrijfswagen krijgen”, vertelt Wout Van Opstael, Senior Accountant Manager van J&T.

“De compacte Audi past dan ook perfect bij het profiel van die gebruikers. Wij waren op zoek naar een leuke premiumauto die bovendien zuinig is en gunstig scoort wat CO2 betreft. Vanwege de jonge bestuurdersgroep kiest EY trouwens voor een leaseformule over 3 jaar en 90.000km.”

Jennes doet het trouwens ook heel goed op de fleetmarkt met Skoda, met onlangs nog een belangrijke levering aan de IT-firma Tobania (leasing KBC Autolease).

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!