Joachim Sas aan het hoofd van MINI Belux

BMW Group Belux kondigt vandaag de benoeming aan van Joachim Sas tot General Manager van MINI Belux. Hij volgt er Bart Verhoef op, die Sales Manager wordt bij BMW Group Nederland.

Joachim Sas is sinds begin dit jaar Sales Manager bij MINI Belux. Eerder stuurde hij de marketing aan van het iconische Britse merk. Joachim startte zijn carrière op de marketingdienst van BMW Belux en deed later ervaring op als Marketing Director bij Mazda Motor Belux. Hij kwam in 2018 terug aan boord bij BMW Group Belux als Head of Marketing van MINI Belux.

In zijn nieuwe functie vervangt Joachim Bart Verhoef, die sinds januari 2020 aan het hoofd stond van MINI Belux. Bart keert terug naar Nederland, waar hij eerder al de MINI-organisatie leidde en nu Commercieel Directeur wordt van BMW Group Nederland.

Eddy Haesendonck, CEO van BMW Group Belux, stelt: “Met meer dan een decennium aan ervaring in de automotive sector is Joachim Sas met zijn recente ervaring in zowel marketing als sales perfect voorbereid om zijn nieuwe taken vanaf 1 januari 2022 op te nemen.”

“Met een sterke focus op de elektrificatie en speciale edities, is MINI Belux goed op weg om een zeer sterk jaar te realiseren. Onze dank gaat uit naar Bart, die de voorbije twee jaar samen met het verdelernetwerk grote vooruitgang boekte om MINI verder te positioneren als digitaal en duurzaam merk. Wij wensen zowel Bart als Joachim heel veel succes met hun nieuwe directiefunctie!”

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

Gregoir Jette 1090 Jette
Louyet Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
J – M Martin Zaventem 1932 Sint-Stevens-Woluwe
Antwerp Store East 2110 Wijnegem
Sneyers 2200 Herentals
Patrick Smets 2500 Lier
Antwerp Store South 2630 Aartselaar
Juma Leuven 3020 Herent
Discar Liege 4020 Li
Delbecq 4100 Seraing
Discar Verviers 4800 Verviers
Quoilin Namur 5100 Namur
Quoilin Marche-en-Famenne 6900 Marche-en-Famenne
MINI Gregoir Dendermonde 9200 Dendermonde-Appels
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending