Joachim Sas aan het hoofd van MINI Belux

BMW Group Belux kondigt vandaag de benoeming aan van Joachim Sas tot General Manager van MINI Belux. Hij volgt er Bart Verhoef op, die Sales Manager wordt bij BMW Group Nederland.

Joachim Sas is sinds begin dit jaar Sales Manager bij MINI Belux. Eerder stuurde hij de marketing aan van het iconische Britse merk. Joachim startte zijn carrière op de marketingdienst van BMW Belux en deed later ervaring op als Marketing Director bij Mazda Motor Belux. Hij kwam in 2018 terug aan boord bij BMW Group Belux als Head of Marketing van MINI Belux.

In zijn nieuwe functie vervangt Joachim Bart Verhoef, die sinds januari 2020 aan het hoofd stond van MINI Belux. Bart keert terug naar Nederland, waar hij eerder al de MINI-organisatie leidde en nu Commercieel Directeur wordt van BMW Group Nederland.

Eddy Haesendonck, CEO van BMW Group Belux, stelt: “Met meer dan een decennium aan ervaring in de automotive sector is Joachim Sas met zijn recente ervaring in zowel marketing als sales perfect voorbereid om zijn nieuwe taken vanaf 1 januari 2022 op te nemen.”

“Met een sterke focus op de elektrificatie en speciale edities, is MINI Belux goed op weg om een zeer sterk jaar te realiseren. Onze dank gaat uit naar Bart, die de voorbije twee jaar samen met het verdelernetwerk grote vooruitgang boekte om MINI verder te positioneren als digitaal en duurzaam merk. Wij wensen zowel Bart als Joachim heel veel succes met hun nieuwe directiefunctie!”

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

MINI Brussels Store 1000 Bruxelles
MINI Louyet Waver 1301 Wavre
MINI Louyet Waterloo 1410 Waterloo
MINI Louyet Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
J-M Martin Zaventem 1932 Sint-Stevens-Woluwe
Patrick Smets 2500 Lier
Antwerp Store South 2630 Aartselaar
Juma Leuven 3020 Herent
Ottevaere 3191 Boortmeerbeek
MINI Louyet Charleroi 6000 Charleroi
MINI Louyet Mons 7033 Mons-Cuesmes
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine