Joeri Lieten nieuwe CEO Autoglass Clinic

Vanaf 1 februari is Joeri Lieten de nieuwe CEO van Autoglass Clinic, een bedrijf gespecialiseerd in de herstelling en vervanging van autoruiten. Voordien was Lieten CEO van Payconiq Belgium.

Concreet neemt Joeri als CEO neemt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking van Autoglass Clinic op zich en zal hij de verdere groei aansturen. Charline Leroi blijft als eigenaar actief meewerken aan de strategische en commerciële uitbouw van Autoglass Clinic.

“Met de aanwerving van Joeri willen we het bedrijf de nodige kracht en impulsen geven om te blijven groeien”, vertelt Charline Leroi, Gedelegeerd Bestuurder Autoglass Clinic. “Met zijn achtergrond is Joeri perfect geplaatst om onze uitdagingen en stevige ambities aan te pakken: enerzijds anticiperen op de stijgende complexiteit in de sector op het vlak van technologie en digitalisering, anderzijds onze toenemende groei versnellen en versterken.”

Lieten zelf ziet alvast uitdagingen voor de toekomst: “De komende jaren wil ik de kwalitatieve dienstverlening van Autoglass Clinic nog verder uitbouwen en ons netwerk van service centers verder harmoniseren en digitaliseren.”

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending