J&T Autolease rondt de kaap van 4.000 voertuigen

jtBegin dit jaar stond de teller nog op 3.823 voertuigen maar onlangs rondde J&T Autolease de kaap van 4.000 voertuigen.

Dit heuglijke feit mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom werd de bestuurster van de 4.000ste wagen An Dams, finance director bij CWS-Boco, letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet toen ze haar nieuwe auto in garage Thuy te Deurne in ontvangst nam.

Jan Deknuydt, managing director van J&T Autolease is heel blij met deze mijlpaal in de geschiedenis van J&T Autolease België, het is voor hem echter maar een tussenstap in het streven naar een steeds grotere klantentevredenheid.

“Je vloot zien groeien is natuurlijk mooi, maar tevreden klanten blijven onze topprioriteit. En daar blijven we alle dagen hard aan werken. Onze groei komt qua aantallen ongeveer overeen met hoeveel nieuwe klanten wij overtuigen. Dat betekent meteen ook dat je bestaande klanten de basis van je groei zijn. Want als je enerzijds nieuwe klanten krijgt, maar je hebt uitloop bij de bestaande klanten … dan schiet je daar ook niets mee op.

De basisingrediënten voor tevreden klanten zijn gekend: een correcte prijs en optimale service op elk moment van het contract. De klanten of bestuurders die met een vraag zitten en daar snelle en adequate oplossingen voor krijgen, die blijven. Wat de nieuwe klanten betreft, richten wij ons vooral op KMO’s want daar zit toch vooral het groeipotentieel. In onze eerste gesprekken luisteren wij vooral veel maar laten we de potentiële klanten toch voelen dat wij hen begrijpen omdat wij zelf een KMO zijn.

Voorts trekken wij ook zoveel mogelijk de troefkaart van de lichte bedrijfsvoertuigen, ondertussen is dat toch al zo’n 17% van onze bestellingen. Je kan daar het verschil maken als die klant merkt dat wij met kennis van zaken spreken.”

Tags: Fleet