Juma en Arval leveren 101 MINI in de kleuren van AUSY, a Randstad company

Op 14 juli namen 101 medewerkers van AUSY, a Randstad Company hun nieuwe MINI One D 5-deurs in ontvangst. Deze indrukwekkende vloot komt voort uit de fusie tussen Randstad Professionals en AUSY Belgium eerder dit jaar.

Wietse Kimps, Procurement and Business Intelligence Manager bij AUSY: “De vele personalisatiemogelijkheden die MINI biedt, brachten voor ons een waaier aan mogelijkheden voor de branding van onze wagens. Samen met Primetime Communication hebben we gekozen voor een vernieuwende maar ook opvallende look. Daarnaast was ook de scherpe total cost of ownership een beslissende factor om voluit voor MINI te kiezen.”

De 101 MINI’s, voorzien door MINI Store Juma, werden dan ook allemaal voorzien van een specifieke branding. De buitenkleur in Melting Silver wordt gecombineerd met fel blauwe spiegelkappen en een donkerblauw dak in de kleuren uit het logo. “Met een multifunctioneel stuur, regen-, licht- en parkeersensoren en een handig MINI-navigatiesysteem zullen de werknemers ook op connectiviteitsvlak niets te kort komen. De MINI Cooper One D 5-deurs heeft een 95pk-sterke dieselmotor die aan de strenge Euro 6d norm voldoet”, aldus Jakob Mignon, Fleet Manager bij BMW/MINI Juma Group Leuven – Mechelen.

Voor de leasing van de 101 MINI’s kiest AUSY, a Randstad Company voor Arval. Voor het technisch klaarmaken, poetsen en afleveren van de wagens deed Juma Group beroep op de expertise van Care4Fleets.

Naast de overhandiging van de wagens maakte AUSY, a Randstad company van de gelegenheid gebruik om ook de families van de werknemers te ontvangen. Naast de MINI’s waren er ook foodtrucks en een springkasteel voor de kinderen voorzien om deze dag onvergetelijk te maken.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!