Jurgen Content start als COO van CenEnergy

CenEnergy bouwt slimme laadinfrastructuur voor hybride en elektrische voertuigen en versterkt zijn team met een Chief Operating Officer. Jurgen Content krijgt als taak om de visie en de strategie van het bedrijf te vertalen in operationele doelen en effectieve processen.

Jurgen Content wordt verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de dagelijkse activiteiten. Hij moet de jonge organisatie op een hoger niveau tillen en klaarmaken voor groei. Een belangrijk aandachtspunt worden bijgevolg efficiënte administratieve, operationele en commerciële processen, ondersteund door SAP Business One. Ook de productie- en installatieprocessen krijgt hij onder zijn hoede. Content wordt klankbord voor managing partner Jan Verbruggen, die de strategische partnerships en de internationale ontwikkeling ter harte neemt.

Als ingenieur heeft Jurgen Content 20 jaar ervaring in de hoogtechnologische omgeving van de telecomindustrie. Hij vervulde leidinggevende rollen in o.a. engineering, procurement en deployment.

“De timing voor deze stap is perfect”, legt Jurgen Content uit. “De coronapandemie brengt dingen in een stroomversnelling. De impact van de mens op het klimaat wordt tastbaar. Voor de elektrische auto (EV’s) is dat mogelijk goed nieuws. EV’s worden sneller dan voorzien de norm voor bedrijfswagenparken. Dat creëert voor CenEnergy enorme kansen, zowel in de publieke sector als in de bedrijfswereld.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto