KBC Fietsleasing kreeg al meer dan 20 000 werknemers op de fiets

In 2016 introduceerde KBC Fietsleasing de eerste leasefietsen in België. 5 jaar later gaat de teller al over de 20 000 en is de maatschappelijke impact duidelijk zichtbaar.

Op 5 jaar tijd kreeg KBC Fietsleasing meer dan 20 000 werknemers op de fiets. Dat zijn meer dan 20 000 mannen en vrouwen die meer bewegen en zich vaker duurzaam verplaatsen. Samen spaarden zij ruim 15 miljoen kilometers met de wagen uit. Door samen te werken met ongeveer 450 lokale fietshandelaars garandeert KBC Fietsleasing werknemers een keuze uit meer dan 1 000 modellen. 

Eenvoudig én digitaal

Foto: KBC Fietsleasing

Om nóg meer werknemers te overtuigen, breidt KBC Fietsleasing zijn formule nu verder uit. Bestuurders kiezen voortaan niet alleen de fiets van hun dromen uit, maar ook het onderhoudspakket dat best bij hun noden past. Het achterliggende administratieve proces vereenvoudigt en sluit rechtstreeks op het kassasysteem van de fietshandelaars aan. Daardoor beschikken werknemers meteen over een correcte lease-offerte.

Met deze verbeteringen komt KBC Fietsleasing tegemoet aan de feedback van de 1 400 werkgevers en de 20 000 werknemers die vandaag al aangesloten zijn. Gedreven door zijn duurzaamheidsambities kijkt het ernaar uit om de volgende jaren nog beter te doen en naast privébedrijven ook overheden en andere publieke organisaties van de interessante formule te overtuigen.

Ook proeven van de voordelen van KBC Fietsleasing? We helpen je op weg via www.kbc.be/fietsleasing

#Advertorial #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending