Kia wint ‘De Watergroep’ als nieuwe klant.

kia-watergroepDe belangrijkste speler op het vlak van drinkwatervoorziening opteert resoluut voor Kia Cee’d. Het gaat om 5 cee’d Sportswagon, waarvan onlangs de sleutels overhandigd werden aan de heer Christophe Braet, verantwoordelijke voor Assetmanagement & Logistiek binnen De Watergroep.

Een bescheiden begin, maar wel tekend voor de gestage opmars van Kia op de markt van de bedrijfsvoertuigen. Bovendien opent deze eerste samenwerking ook een perspectief naar een ruimere samenwerking in de toekomst.

Bedrijfszekerheid

De Watergroep was op de eerste plaats op zoek naar wagens die een maximale bedrijfszekerheid konden bieden, temeer daar het de bedoeling is de wagens zo lang mogelijk in beheer te houden. Het betreft hier dus geen leasing, maar een aankoop.

Naast een gunstige prijs/kwaliteit verhouding, heeft Kia cee’d ook het pleit gewonnen dankzij de uitgebreide garantie van 7 jaar.

Bovendien mag de Kia cee’d “gezien” worden, wat beslist geen bezwaar is voor een goed gestroomlijnde, moderne organisatie als ‘De Watergroep’.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending