Koen Maes komt aan het hoofd van Nissan West-Europa

Koen Maes is sinds 2015 Nissan’s Managing Director voor de Benelux. Op zijn 55ste wordt hij voorgesteld als CEO van Nissan West-Europa.

Hij zal Guillaume Boisseau vervangen, die deze functie al twee jaar vervulde en op zijn beurt andere functies binnen de Alliantie zal vervullen.

Koen Maes zal het door het vorige management geïnitieerde werk voortzetten. In het bijzonder zal hij doorgaan met het structureren van het bedrijf, het verbeteren van de kwaliteit van de verkoop, het versnellen van de professionalisering van de after-sales activiteit van het netwerk, en het implementeren van de nieuwe Nissan Intelligent Choice label. Al deze opdrachten zijn bedoeld om de toekomst van de concessiehouders op lange termijn veilig te stellen.

Koen Maes zal ook werken aan de ontwikkeling van de Nissan City Hub, een concept store in Vélizy (niet ver van Versailles) die een digitaal ecosysteem integreert om een indrukwekkende klantenervaring te bieden die uniek is in de wereld.

Na Suzuki, Renault en Toyota kwam Koen Maes in 2006 bij Nissan, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het netwerk voor Nissan Europa. Vervolgens wisselde hij af tussen algemene managementfuncties op “lokaal” niveau en diverse functies als vice-voorzitter van Nissan Europe.

#Auto
Trending