Kris Holvoet wordt nieuwe COO van Alphabet Belgium

Naar aanleiding van de recente benoeming van Erik Swerts tot CEO van Alphabet België wordt Kris Holvoet, Manager Sales Planning & Steering, benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Alphabet België per 1 oktober 2017.

Kris Holvoet begon zijn automotive carrière 26 jaar geleden bij Honda Europe waar hij van Pricing analyst doorgroeide tot Business Unit Manager Parts en maakte daar deel uit van het General Management team.

In 2009 start hij bij ING Car Lease, nu Alphabet Belgium. In zijn functie van Manager Operations nam hij Service, Insurance en Remarketing verantwoordelijkheden voor zijn rekening. In 2016 wordt hij Country Manager van Luxemburg en zorgt hij voor een groei van het sales volume. In maart van dit jaar veranderde hij van functie om Manager Sales Planning en Steering te worden. Vanaf 1 oktober 2017 zal Kris de functie van Chief Operating Officer (COO) bekleden.

Kris Holvoet: “Door de klant steeds centraal stellen in ons denken en handelen staat Alphabet garant voor een uitstekende dienstverlening en levert het ook een bron van inspiratie voor innovatieve en klantgerichte oplossingen die tegemoet komen aan de hedendaagse en toekomstige uitdagingen met betrekking tot mobiliteit. Samen met mijn team wil ik de uitdaging aangaan onze premium service verder uit bouwen binnen een omgeving onderhevig aan continue veranderingen als gevolg van ecologische doelstellingen, fiscale maatregelen, digitalisering en technologische ontwikkelingen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!