Laurent Brener nieuwe verantwoordelijke voor klantenservice en ontwikkeling netwerk bij Nissan

Nissan Belux kondigt de komst van Laurent Brener aan als nieuwe CQ DND Director. Hij wordt verantwoordelijk voor zowel Customer Quality (klantenservice) als voor Dealer Network Development (Ontwikkeling van het netwerk van concessiehouders).

Laurent Brener komt rechtstreeks vanuit het Yokohama-hoofdkantoor van Nissan in Japan om zijn nieuwe functie als CQ DND Director te vervullen bij Nissan Belux. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring bij Nissan. De voorbije 3,5 jaar werkte hij vanuit het hoofdkantoor in Japan als Senior CQ DND Manager en was hij verantwoordelijk voor de netwerkstrategie en merknormen op mondiaal niveau.

Laurent begon zijn carrière bij het Nissan-team in Frankrijk waar hij voor de sales afdeling, de ontwikkeling van het netwerk en financial controlling heeft gewerkt. Vervolgens heeft hij de stap naar Nissan Europa gezet, waar hij verantwoordelijk was voor Strategy & Business Planning voor sales en marketing.

“In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op zowel operationeel als strategisch niveau. Ik ben geconfronteerd geweest met grote uitdagingen van het merk op Europees en mondiaal niveau. Ik ben overtuigd van het vermogen van Nissan om voort te bouwen op zijn sterke punten, namelijk leiderschap op het vlak van crossovers en expertise op het vlak van elektrische en autonome voertuigen. In deze context zal mijn focus liggen op de winstgevendheid van het dealernetwerk en het vermogen om te investeren in het merk en in de klantervaring. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en mijn visie toe te passen op de afdeling CQ DND samen met mijn collega’s van het Nissan Belux-team”, aldus de nieuwe CQ DND Director van Nissan Belux.

#Auto #Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Nijvel 1402 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Leo Peeters Vilvoorde 1800 Vilvoorde
Leo Peeters Mechelen 2800 Mechelen
Leo Peeters Keerbergen 3140 Keerbergen
Leo Peeters Aarschot 3200 Aarschot
CAR Avenue Liège 4020 Li
CAR Avenue Seraing 4100 Seraing
De Witte 9170 Sint-Gillis-Waas
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending