Laurent Loncke volgt Alain Yvon op als general manager van Arval België

Alain Yvon

Alain Yvon vervoegde Arval België als general manager in 2016 en zal zijn carrière nu voortzetten bij Arval in Frankrijk, waar hij is aangesteld als Chief Data Officer vanaf 1 juli 2020.

Na bijna 25 jaar bij BNP Paribas Fortis Retail Banking komt Laurent Loncke naar Arval België, waar hij Alain Yvon opvolgt als general manager vanaf 1 juli 2020.

“Arval is Alain Yvon dankbaar voor zijn uitstekende werk in België”, lezen we in het persbericht van Arval. “Hij heeft vier jaar lang een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de onderneming. Onder zijn beheer is Arval België de marktreferentie geworden voor operationele leasing van voertuigen, met een bijzondere focus op de kwaliteit van de dienstverlening en klantgerichtheid.”

Hij heeft de integratie van GE in goede banen geleid en gezorgd voor een sterke groei van de leasevloot van 52.000 voertuigen in 2016 naar 75.000 in 2019. Alain Yvon heeft ook nieuwe innoverende producten voorgesteld zoals Arval Car Sharing, Arval Bike Lease, Arval Active Link en Arval Mobility Card.

Laurent Loncke

Laurent Loncke

Laurent Loncke heeft diverse functies uitgeoefend binnen het commerciële net van Retail Banking. In 2010 promoveerde hij tot commercieel directeur voor particuliere klanten en werd hij verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten voor de Retail Banking markt in België.

De hoofdopdracht van Laurent Loncke is Arval België ondersteunen en versterken in haar positie en overgang naar aanbieder van totale mobiliteitsoplossingen. Dit zal hij doen met bijzondere aandacht voor een versnelde integratie van elektrische voertuigen in de vloot van Arval, de uitbreiding van het private leaseaanbod en de ontwikkeling van alternatieve mobiliteitsproducten en -diensten.

“Hij zal ook het nieuwe post Covid-19 aanbod ‘The Journey Goes On’ promoten dat vorige week werd gelanceerd en bedoeld is om tegemoet te komen aan de nieuwe verwachten van ondernemingen en particulieren in de post Covid-19 periode”, besluit het bericht van Arval.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!