LeasePlan Belux lanceert CarNext.com

LeasePlan Belux lanceert vandaag CarNext.com in België, een onafhankelijk pan-Europees online platform voor gebruikte auto’s. CarNext.com zal ondersteund worden door een netwerk van Delivery Stores, waarvan de eerste zich in Aartselaar bevindt. CarNext.com is de volgende stap in het plan van LeasePlan Belux om ‘any car, anytime, anywhere’ te leveren.

Zo zal de Delivery Store van CarNext in Aartselaar er binnenkort uitzien. Op dit moment is de bestickering wel nog niet aangebracht.

Alle voertuigen op het CarNext.com platform worden aangeboden tegen een vaste all-in prijs, dus klanten krijgen niet te maken met verborgen kosten of onaangename verrassingen. Alle auto’s op CarNext.com komen van zakelijke klanten die hadden ingetekend op het Car-as-a-Service-aanbod van LeasePlan. Dat betekent dat het om voertuigen van 3 tot 4 jaar oud gaat, die zijn uitgerust met de laatste nieuwe veiligheidssystemen, voldoen aan de huidige milieunormen en waarvan bekend is wie de vorige eigenaars waren. Daarnaast beschikt elke wagen over een onderhoudsboekje. Zijn klanten niet tevreden, dan kunnen ze tot 14 dagen na de aankoop hun geld terugvragen, zonder daarvoor een reden op te geven.

Kiezen tussen 200 wagens

CarNext.com biedt een unieke customer journey experience. Eerst kunnen kopers de auto’s waarin ze geïnteresseerd zijn op CarNext.com selecteren. Vervolgens kunnen ze die auto gaan bekijken in Aartselaar en er zelfs een testrit mee maken. Het verkooppunt in Aartselaar is volledig uitgerust en biedt plaats aan 75 auto’s buiten en 120 auto’s binnen.

Johan Portier, de Managing Director van LeasePlan voor de regio Belux, is trots op de lancering van CarNext.com: “We zijn bijzonder blij dat we CarNext.com nu ook in België kunnen introduceren. Er is een stijgende vraag naar kwaliteitsvolle wagens van 3 tot 4 jaar oud en aangezien wij elk jaar gegarandeerd meer dan 250.000 eerstekeus auto’s kunnen leveren, zijn wij uitstekend geplaatst om een antwoord te bieden op deze trend via ons nieuwe CarNext.com platform. We geloven dat klanten door de kwaliteit van onze auto’s en de transparantie van onze service zullen ontdekken dat wij een betrouwbare partner zijn en we hopen dat ze tegelijkertijd een radicale disruptie teweegbrengen op de markt.”

Volgens een studie van Roland Berger, Embracing the Car-as-a-Service model – The European leasing and fleet management market (januari 2018), bedraagt de potentiële markt voor de verkoop van drie tot vier jaar oude gebruikte wagens zo’n 65 miljard euro, alleen al in Europa.

Leasing op korte termijn

De jongere generatie hecht meer en meer belang aan de functionaliteit van een wagen zonder eigenaar van de wagen te moeten zijn. Het CarNext.com platform zal daarom op korte termijn ook haar tweedehands leasewagens leasen aan particulieren. “Mensen verruilen hun eigen wagen steeds vaker voor een car-as-a-service. We zullen met CarNext.com inspelen op deze trend van ownership naar usership door op korte termijn onze tweedehandswagens ook aan particulieren te leasen”, voegt Johan Portier eraan toe.

Waar vind ik de Delivery Store ?

CarNext – Boomsesteenweg 42 – 2630 Aartselaar – www.carnext.com

#Auto #Business Driver #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending