LeasePlan en Media Markt schakelen versnelling hoger met private lease

2014_AYGO_DPL_STAT_05__mid-optimizedNa  een succesvolle eerste campagne in 2015 stapt LeasePlan het nieuwe jaar binnen met een nieuwe Private Lease promotie. Voor deze actie neemt LeasePlan opnieuw Media Markt als distributiekanaal onder de arm. Deze keer staan twee modellen van Toyota in de schijnwerpers: de Aygo en de Auris.

Private Lease actie tijdens het Autosalon

De actie loopt deze keer tijdens het  Autosalon van Brussel. Tot en met 19 januari 2016 kan men in elke Media Markt in België intekenen op een leasecontract bij een medewerker van LeasePlan.AURIS_DYN_17_DPL_2012__mid-optimized Het aanbod blijft wel tot en met 24 januari beschikbaar op de website van LeasePlan. In tegenstelling tot de eerste Private Lease actie, waarbij slechts één wagen werd aangeboden, kunnen klanten nu kiezen uit twee modellen van het Japanse merk Toyota. Vanaf 179 euro per maand kunt u de bestuurder worden van een Aygo. De uitrusting van deze Aygo is erg compleet: een MP3-radio, bluetooth, een USB- en AUX-ingang, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels, led-dagrijlichten, …  Wie liever toch over wat extra ruimte beschikt, kan dan weer terecht bij de Toyota Auris, voor 279 euro per maand rijdt u met een  goed uitgeruste Auris, die onder meer met aluminium velgen en een brake assist-noodremassistent uitgerust is.

10 000 kilometer per jaar meest populaire formule

Bij de vorige actie, in oktober, kon men kiezen uit drie formules: 10 000, 20 000 of 30 000 kilometer per jaar. Uit de aanmeldingen bleek dat 10 000 kilometer per jaar veruit de meest populaire formule is. 48% van de bestuurders koos hiervoor, terwijl 42% een contract aanging voor 20 000 kilometer per jaar, wat wil zeggen dat slechts 10% voor de 30 000 kilometer-formule koos. Deze keer is er nog een vierde optie voor de mensen die heel weinig rijden, namelijk van 1 tot 7.500 km per jaar.

61% van de bestuurders die een contract aangingen waren mannen en de gemiddelde leeftijd van de personen die bij LeasePlan een Private Lease contract ondertekende is 40 jaar oud. LeasePlan merkt dat de meeste bestuurders die in oktober een contract tekenden afkomstig waren van de provincie Antwerpen (21,3%). De verdeling Vlaanderen – Brussel – Wallonië onder de bestuurders komt overeen met 68.9% – 7.9% – 23.2%.