LeasePlan: succes voor de Opel Corsa bij Media Markt

De leaseactie voor particulieren die LeasePlan en Opel bij Media Markt de voorbije week georganiseerd hebben, eindigde dinsdagavond bij het sluiten van de speciaalzaken in hifi en elektro. Ter herinnering: van 7 tot 13 oktober konden klanten van Media Markt zich inschrijven voor een Opel Corsa gedurende twee jaar voor 189 euro per maand (tot 209 afhankelijk van de kilometrage).

“De actie was een succes, we zijn dan ook tevreden”, klinkt het laconiek bij LeasePlan, die geen enkel ander cijfer wil geven. Nu niet, ook niet na de controle op de dossiers door het kredietcomité, zelfs niet na de 14 legale dagen waarover de ingeschrevenen beschikken om hun bestelling te annuleren.

Schrijf u in!

Het succes moet alleszins groter zijn dan men laat blijken want LeasePlan staat al klaar om deze actie te herhalen. Het is trouwens nu al mogelijk om op de hoogte te blijven over volgende acties via www.leaseplan.be/privatelease. Daar staat natuurlijk niet bij of het opnieuw zal gaan over een Opel Corsa of andere Opel-modellen van een andere merk.

En nu?

Als niemand binnen de 15 dagen annuleert en alle dossiers goedgekeurd worden door het kredietcomité, kunnen we ons inbeelden dat LeasePlan en Opel met een luxeprobleem opgezadeld zitten: de leveringstermijn. LeasePlan laat geen ruimte voor speculatie: “De eerste voertuigen zullen zoals voorzien snel geleverd worden.” Vermoedelijk gaat het hier om de eerste 100 wagens. “Voor alle andere is het leveringsvraagstuk al maandenlang opgelost: er zal sprake zijn van een normale leveringstermijn.” Ter info: zo’n normale leveringstermijn voor een 3-deurs Corsa bedraagt ongeveer 5 weken. Eind november, dus!

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto