Leasing: Lizy haalt één miljoen euro op

Lizy, het digitale leaseplatform voor stock- en tweedehandswagens, krijgt een mooi cadeau voor zijn eerste verjaardag. D’Ieteren Auto investeert een miljoen euro om de groei van het platform te ondersteunen.

Ondanks de samenwerking en de steun van Volkswagen D’Ieteren Finance is het aanbod van Lizy niet langer beperkt tot louter voertuigen van de Volkswagen Groep. Merken als BMW, Fiat en Mercedes zijn dankzij de samenwerking met andere leasemaatschappijen nu ook via Lizy verkrijgbaar.

Lizy, dat gemiddeld 45.000 bezoekers per maand op haar site trekt, mikt specifiek op ondernemers en kmo’s. Met een portefeuille die op dit moment zowat 300 klanten telt.

Het Lizy platform biedt recente, hoogwaardige stock- en tweedehandswagens aan tegen een maandelijkse prijs die 15% tot 40% lager ligt dan die van nieuwe leasewagens.

Een van de voordelen van het platform is dat de wagens zowat onmiddellijk leverbaar zijn.

Lizy staat ook garant voor flexibele lease. Het bedrijf staat bijvoorbeeld kortetermijnhuur toe vanaf 3 maanden.

Het proces is volledig digitaal, van A tot Z. De auto’s worden gepresenteerd op de website van Lizy (www.lizy.be). Zodra de offerte is goedgekeurd, wordt de auto binnen twee weken bij u thuis afgeleverd. Onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen zijn in de prijs inbegrepen.

Vandaag, met een miljoen euro onder de arm, bevestigt Lizy’s CEO Sam Heymans bevestigt dat het bedrijf van plan om uit te breiden naar het buitenland. Sinds de oprichting is het team gegroeid van vier naar tien medewerkers.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!