Leasys introduceert een “pay per use” lange termijn lease-aanbod voor Jeep

Leasys, de mobiliteitsdienstverlener die deel uitmaakt van FCA Bank, heeft besloten om zijn lange termijn huurformule “pay per use” aan te bieden voor de Belgische markt.

“Jeep Miles by Leasys” is een leaseovereenkomst voor 48 maanden zonder aanbetaling, op basis van een zeer competitieve vaste maandelijkse prijs + een variabel bedrag dat wordt berekend op basis van de werkelijk door de bestuurder gereden kilometers. Een Mopar Connect T-Box die aan boord van het voertuig is geïnstalleerd, maakt het mogelijk om het werkelijke aantal kilometers van de klant te controleren. Er is geen kilometergrens, waardoor een echte “pay per use” ervaring wordt gegarandeerd.

Met “Jeep Miles by Leasys” voldoet Leasys Belgium – sinds afgelopen januari onder leiding van Pasquale Piccolino – aan de eisen van klanten die hun auto’s voornamelijk in stedelijke gebieden gebruiken, met een lage kilometerstand of meer specifiek op bepaalde momenten van het jaar, en die willen profiteren van een complete rijervaring zonder de last van het het beheren van het autopark.

“Jeep Miles by Leasys” zal beschikbaar zijn in twee formules: “light”, inlcusief BIV, wegenbelasting, aansprakelijkheidsverzekering en pechverhelping, en “plus”, inclusief BIV, wegenbelasting, omniumverzekering, pechverhelping en gewoon en buitengewoon voertuigonderhoud. De maandelijkse betalingen voor elk pakket zullen een variabel deel omvatten, gebaseerd op een kostprijs per kilometer. De eerste 1.000 km zijn gratis en inbegrepen in de huurprijs.

Beide oplossingen zijn beschikbaar op de nieuwe Jeep Compass Sport handgeschakelde transmissie voor €259/maand (vaste maandelijkse huur) + een variabel bedrag van €0,15/km (licht pakket) of €0,25/maand (plus pakket).

#Auto #Fleet Management #Mobiliteit
Trending