Leer alles over waterstof tijdens Let’s Talk FLEET!

In mei organiseerden we ons eerste Let’s Talk FLEET! evenement sinds de coronapandemie. Het werd een blij weerzien met 300 gasten die zich lieten onderdompelen in de wereld van de elektrische mobiliteit. Op 20 oktober hebben we onze volgende zitting, dit keer met “waterstof” als onderwerp.

Met Toyota Material Handling in Willebroek gastheer gaan we voor een middag die in het teken van waterstof staat, het alternatief voor elektrisch rijden waar evenveel vragen als meningen rond bestaan. We vragen dan ook de mening over waterstoftechnologie van Toyota Material Handeling, meer bepaald bij monde van CEO Hughes Van Espen. Nadien krijgt Steven Pauwels (Managing Director Europcar Mobility Group) het woord over de toekomstplannen van het bedrijf.

Vervolgens strekken we de beentjes met onze derde spreekster. Dat is meer bepaald 400m hordenloopster Hanne Claes, die het heeft over het onderwerp Flexibility & Innovation in a changing corporate world vs. sports world. Het slotakkoord is voor Adwin Martens, Managing Director WaterstofNet, over de status en de perspectieven voor waterstof, uiteraard gevolgd door de gekende walking lunch en networking die jullie kunnen verwachten van Let’s Talk FLEET!.

Ben jij er graag bij op 20 oktober? Schrijf je dan zeker in via deze link. Snel zijn is de boodschap, want er zijn slechts 200 plaatsen beschikbaar.

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending