Let’s Talk FLEET! | “De aanval op de bedrijfswagen? Volksverlakkerij!” (video)

Vandaag stond de allereerste “Let’s Talk FLEET!” gepland, de opvolger van de FLEET Lounge en nog vroeger het FLEET Café. Een nieuwe naam, dat betekent ook een nieuw concept, al bleven de beproefde elementen van het evenement, een netwerkmoment en een academische zitting, wel intact.

En we kunnen alvast spreken van een geslaagde eerste editie! “Let’s Talk FLEET!” kreeg zijn doop bij Mazda Motor Logistics Europe in Willebroek en trok meer dan 150 geïnteresseerden uit de fleetwereld. Voor het eerst niet ’s avonds – zoals traditiegetrouw het geval was bij de FLEET Lounge en het FLEET Café – maar via een lunch tussen 12 en 14 u.

De gebruikelijke academische zitting bleef wel behouden, met dit keer een debat rond het thema “welke bedrijfswagen kies ik in deze turbulente tijden”, gemodereerd door Philip De Paepe, hoofdredacteur van het magazine FLEET. Na een voorwoord door Frédéric Spaenjers, Fleet Account Manager bij Mazda, traden gasten Joost Kaesemans (woordvoerder Febiac), Marc Vandenbergh (Director Sales and Marketing Alphabet), Luc Pissens (voorzitter BFFMM) en Wim Buzzi (consultant) in debat.

De vier heren maakten er alvast een interessant panelgesprek van. Tot twee keer toe werd de kritiek op de bedrijfswagen afgedaan als “volksverlakkerij”, maar er werd ook ingegaan op de toekomst van diesel, de trage integratie van elektrische wagens en alternatieven als CNG en waterstof. Binnenkort komen we uitgebreid terug op de standpunten van onze vier panelleden.

Volgende afspraak

Wij maken graag afspraak met u voor de volgende sessie, die op 23 mei plaatsvindt bij SEAT. Binnenkort communiceren we hier rond en worden de inschrijvingen geopend.

Sfeerbeelden en een videoverslag van de eerste “Let’s Talk Fleet!” kan u hieronder bekijken:

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Mazda Strombeek by Carrect 1853 Strombeek
MC Motors 2801 Mechelen
Garage Defrancq 3090 overijse
Mazda Waasland Automotive 9100 Sint-Niklaas
Mazda Dendermonde by Carrect 9200 Dendermonde
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine