Let’s talk FLEET!: een geslaagde comeback in 100% elektrische modus

Dinsdag organiseerden Luminus en Arval de eerste Let’s Talk FLEET! sinds het einde van de coronamaatregelen. Ongeveer 300 mensen woonden het evenement bij.

De zon lachte in Den Berg in Londerzeel voor het eerst in lange tijd de deelnemers van Let’s Talk FLEET! toe. Eindelijk kon het event weer doorgaan! Deze keer met een focus op de elektrificatie van wagenparken.

Drie sprekers namen het woord. Laurent Loncke (Arval) sprak over de wereldwijde evolutie van de mobiliteit en maakte van de gelegenheid gebruik om de oplossingen (in het bijzonder de multimodale) te vermelden die Arval heeft ingevoerd in het kader van Arval Beyond.

Sébastien Légat (Luminus) nam vervolgens de microfoon om de strategie van de energieleverancier voor de elektrificatie van zijn eigen vloot toe te lichten. Deze presentatie zou zeker als voorbeeld kunnen dienen voor de aanwezige fleetowners.

Jeroen Vertongen, trendsetter bij Fabriek Kramiek, sloot de academische sessie af met een meer algemene presentatie over de toekomstige aanpak van fabrikanten in deze context van elektrificatie.

Deze informatieve sessie werd voorafgegaan en gevolgd door de mogelijkheid om op het parkeerterrein een proefrit te maken in 24 elektrische auto’s. Een walking dinner bood ook de gelegenheid om te netwerken, wat een van de belangrijkste punten is van Let’s Talk FLEET!

Wil je op de hoogte blijven van de volgende edities van Let’s Talk FLEET! of de andere events van Effective Media? Schrijf je dan zeker in op onze event nieuwsbrief!

Foto’s

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending