Levering van 500 BMW’s aan PWC!

PwCNooit eerder leverde BMW Belux 500 nieuwe BMW’s in één keer. Maar liefst 500 BMW 1 Reeks Hatches werden dit weekend uitgeleverd aan werknemers van PwC, die voortaan in een vijfdeurs BMW 116d EfficientDynamics Edition rijden, waardoor ze hun verbruik tot 3,4 liter en de CO2-uitstoot tot 89gr kunnen beperken.

CrossClimate banden

PwC is een van de grootste dienstverleners in ons land op vlak van audit, tax en consulting, met een vloot van meer dan 1.350 bedrijfswagens. Met hun keuze voor de BMW 1 Reeks kiest het bedrijf voor een premium wagen die zijn chauffeurs tegelijk een laag Voordeel Alle Aard (VAA) kan bieden. Het gaat hierbij vooral om een geplande vernieuwing van hun vloot om de C02 uitstoot te verlagen, en de ecologische voetafdruk van de vloot te beperken. Alle wagens werden alvast op AllSeason CrossClimate banden geleverd om de komende winter veilig in te gaan.

BMW PwC2

Leasingbedrijf ALD Automotive staat in voor de financiële en operationele kant van de samenwerking terwijl BMW concessiehouders Centrauto, Delbecq Seraing, Ginion Overijse en Verstraeten Lochristi instaan voor de technische kant. Samen met BMW Group Belux zorgden deze vijf partners voor de overhandiging van in totaal 500 wagens op één weekend. De aspirant-chauffeurs konden samen met hun partners bij aankomst de BMW leefwereld ontdekken in het BMW Driving Center in Bornem, waarna ze de details van hun BMW 1 Reeks leerden kennen. Via een persoonlijke shuttle met een BMW i3 werden ze dan naar hun eigen voertuig gebracht.

“Voor onze mensen is een bedrijfswagen een werkinstrument, maar ook veel meer. De auto moet veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit aanbieden – en dat alles met een beperkte impact op het milieu,” zegt Chris Claessens, Director bij PwC in België verantwoordelijk voor infrastructuur, onder andere voor de fleet. “Naast de lage C02-uitstoot, zijn de CrossClimate banden ook een primeur voor onze sector, waar we heel trots op zijn.”

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!