Lexus UX 250h : totale verfijning!

De Lexus UX is gebaseerd op hetzelfde platform als de Toyota C-HR. Het is een luxueuze stads-crossover die je zowel kan bestellen met een volledig elektrische of volledig hybride aandrijving, waarbij de laatste exclusief is voor deze categorie.

Lexus kiest nog steeds niet voor de plug-in optie. Daar hebben ze ook een reden voor. Ondanks de grotere aftrekbaarheid, zou de TCO nog hoger uitvallen dan deze full-hybride.

Deze UX maakt het verschil met zijn verfijnd interieur, de kwaliteit van de afwerking, de materiaalkeuze en ook de ergonomie. Die lijkt op het eerste gezicht misschien wat rommelig, maar blijkt in de praktijk uiteindelijk heel goed doordacht.

Ook verfijning achter het stuurwiel, met een laag zwaartepunt en een zeer soepele en precieze besturing.

De aandrijflijn is ook zeer soepel en discreet. De overgang van benzine naar elektrisch is onmerkbaar. Knap werk! Hetzelfde kan niet gezegd worden van de interieurruimte, vooral de kofferbak is aan de krappe kant.

LEXUS UX 250h
Prijs: vanaf € 30.033 excl. BTW
CO2: 94 g/km
VAA (bruto/jaar): € 1.370

#Advertorial #Auto #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Quentin Praet (quentin.praet@effectivemedia.be / 0477 22 42 77) of Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33).

Lexus Turnhout ( Hedin Automotive ) 2300 Turnhout
Vancayzeele Kortrijk 8500 Kortrijk
Lexus Gent 9050 Ledeberg
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending