Luc Van Erps (ex-LeasePlan) maakt bij Arval Belgium een terugkeer in de leasingsector

Sinds maandag 4 september is Luc Van Erps teruggekeerd naar de leasingsector. Luc doet dat in de hoedanigheid van Sales & Marketing director bij Arval Belgium, een functie die tot op heden ad-interim uitgevoerd werd door Arval-CEO Alain Yvon.

Luc is geen onbekend in de leasingwereld. Hij vervulde immers tussen 2003 en 2007 dezelfde functie bij LeasePlan Belgium. Daarvoor oefende hij enkele commerciële en leidinggevende functies uit in de banksector, bij het toenmalige Dexia. In 2007 draaide Luc het roer echter volledig om. Tot nu was hij verantwoordelijk voor de retail van Thomas Cook/Neckermann in België.

Quote Luc: “De periode in de leasingwereld was één van de leukste en meest boeiende in mijn loopbaan. Ik merk wel dat er intussen toch heel wat vernieuwd is in de sector en dat er ook een aantal cruciale uitdagingen voor de deur staan. Arval heeft een uitstekend uitgangspositie verworven om deze aan te gaan. Ik ben fier de leiding te nemen van een performant commercieel team en ben ervan overtuigd dat wij samen onze klanten het juiste advies en passende oplossingen kunnen bieden. Mijn ambitie is om de positie van Arval als ideale partner voor onze klanten zo verder uit te helpen bouwen. Ik heb er alvast heel veel zin in!”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!