L’Universelle gaat automerken OMODA en JAECOO verdelen in Luik

Chery Automotive slaat de handen in elkaar met L’Universelle S.A. om de automerken OMODA en JAECOO te verdelen in Luik. Dit is na de Limburgse dealer Pagnotta de tweede lokale verdeler van voertuigen van deze merken. 

Sinds haar oprichting in 1970 door Salvatore Giaccone, heeft L’Universelle zich ontwikkeld tot een gevestigde waarde in de Luikse automobielsector. Met zes officiële concessies vertegenwoordigt L’Universelle merken zoals Hyundai, Mazda, Suzuki en MG. Daarnaast biedt de organisatie een gecertificeerd aanbod van multimerk tweedehandswagens aan.

“L’Universelle staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en deskundige adviseurs die klanten helpen bij het vinden van de ideale auto, gaande van benzine en diesel tot elektrische en waterstofvoertuigen”, motiveert Taylor Zhang, Country Director België en Luxemburg bij Cheryde keuze om met L’Universelle samen te werken.

Onder leiding van Franca en Pascal Giaccone, de huidige bestuurders, blijft L’Universelle trouw aan de visie van oprichter Salvatore Giaccone: mobiliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen.

“Mobiliteit betekent vrijheid en daar dragen de voertuigen van OMODA en JAECOO zeker toe bij. Het zijn allebei betaalbare merken met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding en een toekomstbestendig aanbod dankzij de hybride en elektrische modellen”, aldus Franca en Pascal Giaccone.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine