Lynk & Co kiest voor ALD Automotive als Europese voorkeurspartner in mobiliteit

Het automerk Lynk & Co selecteert ALD Automotive als preferred mobility membership partner om full-service leasediensten aan te bieden aan zowel grote ondernemingen als kmo’s in 7 landen in Europa: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden.

Klanten zullen zo kunnen genieten van full-service leasepakketten voor Lynk & Co’s 01 SUV hybride of plug-in hybride . Alle modellen zijn verkrijgbaar in een blauwe of zwarte ECONYL®-uitvoering, een materiaal gemaakt van gerecycleerde vislijnen en andere afvalstoffen. Bovendien zijn de wagens ook volledig uitgerust met de nieuwste functies, hoogtechnologische details, geïntegreerde deelopties en een zuiver elektrische actieradius van 69 km voor de plug-in hybridemotor.

De leasepakketten zijn beschikbaar met flexibele termijnen en aantal kilometers en omvatten verzekering, pechverhelping, voertuigregistratie en ook onderhoud, dat wordt verzorgd door de deur-tot-deurservice van Lynk & Co.

Naar een volledig digitaal aanbod

Het leasecontract wordt beheerd door ALD Automotive. Er worden voorbereidingen getroffen om in alle landen een volledig digitaal aanbod te implementeren; contracten kunnen zo volledig digitaal beheerd worden via het platform van ALD Automotive, van kredietcontrole tot het elektronisch ondertekenen van het contract.

Lynk & Co moedigt bestuurders met zijn abonnementgebaseerde aanpak bovendien  aan om lid te worden van hun community . Een abonnement biedt leden toegang tot het deelplatform van het mobiliteitsmerk, zodat ze voortuigen kunnen boeken en delen met vrienden, familie en de Lynk & Co-gemeenschap tegen een vast bedrag. Verder zullen leden ook kunnen genieten van exclusieve evenementen, georganiseerd door Lynk & Co in clubs die lid zijn, waaronder bijvoorbeeld de flagshipclub in Amsterdam.

Bij Lynk & Co zijn we ervan overtuigd dat mobiliteit beter kan, en in ALD Automotive hebben we een partner gevonden die er net zo over denkt”, bevestigt Alain Visser, CEO van Lynk & Co. “Door onze krachten te bundelen, zullen we samen een grotere impact hebben op de maatschappij door duurzame mobiliteit eenvoudig en flexibel te maken.”  

Wij zijn trots om partner te zijn van Lynk & Co, om op deze manier mobiliteitsoplossingen aan te bieden aan de connected generatie”, bevestigt John Saffrett, plaatsvervangend CEO van ALD. “Met de groeiende verschuiving van ownership naar usership, zijn we het helemaal eens met de aanpak van Lynk & Co om toegevoegde mobiliteitswaarde te leveren, met aandacht voor verantwoordelijk gebruik. Deze strategische samenwerking ondersteunt niet alleen onze ambitie om een volledig geïntegreerde aanbieder van duurzame mobiliteit te worden, maar stimuleert ook een positieve verschuiving naar gedeelde, verantwoorde mobiliteit in een evoluerende sector.”

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending