Marc Fumagalli, FLEET Manager of the Year, houdt woord! (video)

De FLEET Manager of the Year 2019, Marc Fumagalli (Renault-Dacia), is een man van zijn woord

Juist voor zijn verkiezing beloofde Marc Fumagalli, Fleet Manager van Renault en Dacia, voor de camera van FLEET.be: “als ik word verkozen, laat ik zes maanden lang mijn baard groeien”.

Marc Fumagalli FLEET Manager of the Year 2019

Marc Fumagalli hield zijn woord: hij liet zijn baard groeien van 10 januari tot 10 juli. “Ik ben blij dat ik hem kon scheren,” gaf hij toe. “Ik was het moe om op Robinson Crusoe te lijken. Om nog maar te zwijgen van de constante opmerkingen die dagelijks worden gemaakt.”

Wie wordt FLEET Manager of the Year 2020 ?

Wat zullen de beloften en gekke weddenschappen zijn die dit jaar door Fleet Managers worden gelanceerd? U zult het snel weten!

Over precies één maand (21 september dus) wordt de stemming voor de verkiezing van de 25e FLEET Manager of the Year geopend op FLEET.be. De bekendmaking volgt op 7 januari 2020.

Net als vorig jaar is FLEET.be bezig met het opzetten van een campagne waarin we de verschillende kandidaten aan het woord laten. Wat dit jaar het thema is? Dat houden we nog even geheim …

Als u wilt ontdekken wat deze avond te bieden heeft en/of uw tickets wilt bestellen, dan kunt u hier terecht!

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Autopartners Aartselaar 2630 Aartselaar
Autopartners Mechelen 2800 Mechelen
Autopartners Bornem 2880 Bornem
Devos-Capoen Kuurne 8520 Kuurne
Devos-Capoen Roeselare 8800 Roeselare
Devos-Capoen Menen 8930 Menen
Autopartners Temse 9140 Temse
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending