Mazda wordt exclusieve leverancier van Rijschool Sanderus

Gert Hendrickx (Mazda), Jo Engelen (Rijschool Sanderus), Guy Schelkens.

Twee jaar geleden kon u tijdens de salonperiode hier al lezen dat Rijschool Sanderus 33 Mazda’s aankocht van het type Mazda 2. Twee jaar later herhaalt de geschiedenis zich maar deze keer shopt de rijschool een segment hoger. Het gaat het om een flinke bestelling van 63 CX-3’s 2.0 benzine, waarvan drie automaten en de rest zijn manuele versies. De Mazda 2’s gaan uit dienst en het Japanse merk wordt met deze grote nieuwe levering nu de exclusieve leverancier van Rijschool Sanderus.

Hoger segment, zelfde voorwaarden

Met de CX-3 kan Sanderus zijn leerlingen nu leren rijden in een auto van een hoger segment en dat is ook mooi meegenomen voor de invoerder. Gert Hendrickx, fleetmanager Mazda: “De CX-3 heeft niet alleen uitstekende rijeigenschappen, hij ziet er ook goed uit. Leerlingen die met dergelijke auto leren rijden, kunnen dus wel eens best toekomstige klanten zijn.”

Ook voor Rijschool Sanderus is het een prima deal. Zaakvoerder Jo Engelen: “De auto’s worden geleased en dankzij een goede restwaarde en een vooraf afgesproken terugnameprijs hebben we eigenlijk dezelfde voorwaarden als bij de Mazda 2. Dan mag je best tevreden zijn. Bovendien zijn onze rijinstructeurs laaiend enthousiast over de CX-3 en weten we hoe betrouwbaar het merk is. De voertuigen worden zeer intensief gebruikt bij ons, dus dat is geen onbelangrijk detail.”

Tien per maand

Net zoals de vorige keer zal ook deze keer Garage Schelkens de levering en de service verzorgen. Dit laatste aan de hand van een onderhoudscontract. De leveringen beginnen vanaf januari met een ritme van 10 per maand.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!