Mercedes-Benz Certified: showroom en online fiscaliteit voor tweedehandswagens

Mercedes-Benz Certified lanceert een nieuwe website, die volop inzet op digitale dienstverlening. In één oogopslag ziet de klant niet alleen de kostprijs van de auto en van een onderhoudscontract, maar krijgt hij ook meteen inzage in alle fiscaal interessante gegevens.

De nieuwe website van Mercedes-Benz Certified sluit daar naadloos op aan. is opgebouwd met de nieuwste dynamische zoekfilter, die de bezoeker snel en efficiënt bij de juiste wagen brengt. Daarbij krijgt de klant meteen inzage in de kostprijs per maand en desgewenst in een onderhoudscontract ServiceCare Used.

Ook fiscale informatie

Elke beschikbare wagen krijgt een eigen QR-code waarmee de bezoeker meteen alle fiscale informatie kan opvragen. Met behulp van de berekeningspagina van OTOTO® kan de bezoeker een persoonlijke berekening maken van de belasting op inverkeerstelling, de jaarlijkse verkeersbelasting, het voordeel alle aard, de fiscale aftrekbaarheid, de verworpen uitgaven en de CO2-bijdrage. 

Mocht de fiscale wetgeving veranderen, dan worden alle achterliggende formules automatisch gewijzigd. Op deze manier krijgt de klant gegarandeerd een juiste berekening van zijn parameters. Kortom, een eenmalige QR-code of link staat dus blijvend garant voor de juiste berekening, wat de toekomstige beslissingen op federaal of gewestelijk gebied ook mogen zijn.Tot slot krijgt de klant een indicatieve overnameprijs voor zijn huidige wagen. Op deze manier evolueert www.mbcc.be naar een echte online showroom waar de klant zich optimaal kan informeren alvorens een bezoek aan de dealer in te plannen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!