Mercedes-Benz Certified: showroom en online fiscaliteit voor tweedehandswagens

Mercedes-Benz Certified lanceert een nieuwe website, die volop inzet op digitale dienstverlening. In één oogopslag ziet de klant niet alleen de kostprijs van de auto en van een onderhoudscontract, maar krijgt hij ook meteen inzage in alle fiscaal interessante gegevens.

De nieuwe website van Mercedes-Benz Certified sluit daar naadloos op aan. is opgebouwd met de nieuwste dynamische zoekfilter, die de bezoeker snel en efficiënt bij de juiste wagen brengt. Daarbij krijgt de klant meteen inzage in de kostprijs per maand en desgewenst in een onderhoudscontract ServiceCare Used.

Ook fiscale informatie

Elke beschikbare wagen krijgt een eigen QR-code waarmee de bezoeker meteen alle fiscale informatie kan opvragen. Met behulp van de berekeningspagina van OTOTO® kan de bezoeker een persoonlijke berekening maken van de belasting op inverkeerstelling, de jaarlijkse verkeersbelasting, het voordeel alle aard, de fiscale aftrekbaarheid, de verworpen uitgaven en de CO2-bijdrage. 

Mocht de fiscale wetgeving veranderen, dan worden alle achterliggende formules automatisch gewijzigd. Op deze manier krijgt de klant gegarandeerd een juiste berekening van zijn parameters. Kortom, een eenmalige QR-code of link staat dus blijvend garant voor de juiste berekening, wat de toekomstige beslissingen op federaal of gewestelijk gebied ook mogen zijn.Tot slot krijgt de klant een indicatieve overnameprijs voor zijn huidige wagen. Op deze manier evolueert www.mbcc.be naar een echte online showroom waar de klant zich optimaal kan informeren alvorens een bezoek aan de dealer in te plannen.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Mannès 1160 Auderghem
Hedin Automotive Lier 2500 Lier
Hedin Automotive Kontich 2550 Kontich
Hedin Automotive Berlaar 2590 Berlaar
Hedin Automotive Brasschaat 2930 Brasschaat
GMS Leuven 3001 Heverlee
Hedin Automotive Boortmeerbeek 3190 Boortmeerbeek
Groep JAM Hasselt 3500 Hasselt
Groep JAM Dilsen-Stokkem 3650 Dilsen-Stokkem
Groep JAM Lommel 3920 Lommel
Groep JAM Bree 3960 Bree
Bernard 4280 Hannut
CentrEtoile 4500 Huy
Hedin Automotive Gent 9000 Gent
Hedin Automotive Sint-Niklaas 9100 Sint-Niklaas
Hedin Automotive Lokeren 9160 Lokeren
Hedin Automotive Aalst 9320 Aalst
Hedin Automotive Ninove 9406 Ninove
Hedin Automotive Zottegem 9620 Zottegem
Hedin Automotive Sint-Martens-Latem 9830 Sint-Martens-Latem
Hedin Automotive Eeklo 9900 Eeklo
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending