Met welke auto rijden Silvio Proto en Youri Tielemans?

Silvio & Youri

RSC Anderlecht heeft een partnership van vier jaar getekend met Audi, dat een honderdtal voertuigen zal leveren aan de club. De financiering gebeurt door leasingmaatschappij Arval, een dochtermaatschappij van BNP Paribas Fortis, al 35 jaar hoofdsponsor van de Brusselse club.

Mannen-lowres
Van links naar rechts: Philippe Quatennens (FLEET.TV), Herman Van Holsbeeck (RSC Anderlecht), Didier Willems (Audi) en Roberto Fonseca (Arval)

“Op enkele uitzonderingen na is het een klassieke vloot”, zegt Didier Willems, de topman van Audi in België. “Het zijn alleen de grote vedettes van de ploeg die soms een sportievere keuze maken. Maar al bij al zijn ze zeker redelijk in hun keuze.”

Voor Roberto Fonseca, de baas van Arval, roept dit partnership enkele speciale herinneringen op.

“Ik heb lange tijd een hekel gehad aan RSCA. Ik ben Portugees en supporter van Benfica. Ik was in het l’Estadio da Luz met mijn vader op 18 mei 1983 toen Juan Lozano gelijkmaakte en zo de beker schonk aan RSCA. Maar sinds ik in België ben, heb ik de club en de mensen die er werken leren appreciëren.”

Dugout-lowres

Naast het partnership tussen RSC Anderlecht, Audi en Arval blijft ook FLEET.TV prominent aanwezig op de zetels van de bankzitters. De nieuwe zetels werden op 11 september voorgesteld in het bijzijn van general manager Herman Van Holsbeeck.

 

 

 

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Jennes 3190 Boortmeerbeek
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-ville
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending