MG opent pop-up store in Hasselt

Na de roadster van de jaren zestig te hebben getransformeerd in een elektrische SUV, opent de nieuwe kampioen van LEZ* en “zero emission” zijn Pop-up Store in de voormalige mijnprovincie. De hele zomer lang zal in de hoofdstad van Limburg de pop-up store van MG te vinden zijn.

Het gloednieuwe Quartier Bleu in Hasselt heeft net zijn deuren geopend. Hier zal MG Motor Belux de hele zomer lang een Pop-up Store met een resoluut Britse sfeer openhouden. Het publiek zal natuurlijk twee exemplaren van de MG ZS EV kunnen ontdekken, de eerste 100% elektrische SUV van het merk, maar de tentoongestelde auto’s zullen ook geflankeerd worden door een vintage MG A in bruikleen van de MG Club Limburg … Als voorloper van mobility 2.0 maakt MG ook plaats voor elektrische fietsen van het beroemde bedrijf Brompton en Techlife steps, twee promotors van “soft mobility”.

Blinde vlek

Voor de Alcomotive Group, invoerde van MG, beantwoordt de keuze voor Hasselt ook aan een strategische noodzaak. Het nieuwe merk heeft immers al acht brand stores en test drive centers verspreid over België maar Limburg was nog een blinde vlek. Bovendien telt de provincie Limburg heel wat dynamische KMO’s en start-ups, een doelpubliek dat MG zeker in het vizier heeft.

Interesse? U vind de MG pop-up store op dit adres:

Gelatineboulevard 4, Quartier Bleu, Hasselt.
Testritten kunnen via de Debaets Garage. Meer info op mgmotor.be

(*) LEZ lage-emissie zone

#Auto
Trending