MHC Mobility vertrouwt levering van leasewagens toe aan Hiflow

Michaël Thys, Country Manager van Hiflow België en Kristof Debacker, Managing Director bij MHC Mobility

Leasingmaatschappij MHC Mobility, het vroegere Mobilease, gaat samenwerken met Hiflow. Daardoor kan de Belgische langetermijnverhuurder zijn klanten meer diensten aanbieden, zoals het wassen van auto’s, transfers naar de technische controle of naar een garage voor periodiek onderhoud, en ook leveringen aan huis of op locatie. 

MHC Mobility is ook in 2021 sterk blijven groeien, met een omzetsprong van bijna 40%. We hebben dan ook almaar meer klanten en die willen we steeds beter ondersteunen met nieuwe diensten“, zegt Kristof Debacker, Managing Director bij MHC Mobility. “Zo kwamen we bij Hiflow terecht. Zij delen duidelijk dezelfde waarden: onze beide bedrijven zijn jong, actief, pro vooruitgang en willen dingen veranderen in een zeer competitieve Belgische automobielsector. Bovendien is het platform van Hiflow praktisch en gemakkelijk te gebruiken, met diensten op maat. Het is een ideale configuratie voor onze organisatie.

Milieuvriendelijkere mobiliteitsoplossingen

Ook lopen de ontwikkelingsplannen en de intenties van beide ondernemingen voor steeds milieuvriendelijkere en vernieuwende mobiliteitsoplossingen gelijk. Michaël Thys, Country Manager van Hiflow België, licht toe: “Duurzame transportmiddelen zijn vandaag een must. Van zijn kant ontwikkelt MHC Mobility een elektrisch aanbod, wij hebben ons begin 2021 al geëngageerd om onze koolstofuitstoot tegen eind 2022 tot 50% onder de markt te brengen. We produceren vandaag al 30% minder CO2 dan onze concurrenten. We zitten dus helemaal op één lijn met MHC Mobility.”

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending