Michaël Xhonneux is de nieuwe directeur Sales & Marketing bij Europcar Belgium

xhonneux-1
Michaël Xhonneux

Europcar Belgium kondigt de benoeming aan van Michaël Xhonneux tot directeur Sales & Marketing.

Voor hij de overstap naar Europcar maakte, was Michaël gedurende 6,5 jaren algemeen directeur van Dekra Automotive Solutions Belgium.

Hij vervulde daarvoor een aantal functies bij D’Ieteren, waaronder die van Rent-a-Car Sales Manager. De combinatie van die ervaringen leverde hem een uitstekende kennis van de verhuurmarkt op.

Het directiecomité is herschikt

Laura De Marco, die voorheen deze post bekleedde in combinatie met haar taken als Operations & RCM Director, zal zich nu opnieuw volledig kunnen toeleggen op deze belangrijke functie.

Tom Van Orshoven, die reeds instond voor Fleet & Purchasing, maakt eveneens zijn opwachting in het Directiecomité, als Fleet & Purchasing Director.

Michaël, Laura en Tom staan dus aan de zijde van Steven Pauwels (Deputy General Manager) in het Directiecomité van Europcar Belgium.

equipe-europcar

Benoeming van Didier Fenix tot voorzitter van Métiers de la Mobilité Partagée van de Franse CNPA

Didier Fenix, Algemeen Directeur Europcar Frankrijk en België, werd zopas verkozen tot voorzitter van Métiers de la Mobilité Partagée van de Conseil National des Professions de l’Automobile (CNPA) in Frankrijk.

Dit orgaan verenigt de internationale, nationale of regionale verhuurketens, de verhuurders in franchising, de zelfstandige verhuurders en professionals uit de autosector van wie één van de activiteiten de verhuur van auto’s is en sinds kort ook de nieuwe actoren van de gedeelde mobiliteit.

In het kader van zijn mandaat krijgt Didier de opdracht ervoor te zorgen dat alle beroepen uit de gedeelde mobiliteit een platform voor uitwisseling krijgen binnen de CNPA, om zo te komen tot een harmonieus samengaan van de beroepen in de nieuwe mobiliteitsvormen en institutionele verhuurders.

Tags: Fleet