Michel Van den Broeck (LeasePlan) herschikt zijn professionele activiteiten

michel VDBLeasePlan kondigt aan dat gedelegeerd bestuurder Michel Van den Broeck (60) vanaf 1 Januari 2016 zijn professionele activiteiten zal herschikken. Hij treedt af als Gedelegeerd Bestuurder van LeasePlan Belgium om andere zakelijke objectieven te realiseren. Michel blijft bij LeasePlan Belgium wel verantwoordelijk voor de externe relaties en zal zetelen in de raden van bestuur van verschillende andere ondernemingen en non-profit organisaties. Michel is onder andere bestuurder bij de verzekeringsmaatschappij Patronale Life. Op 1 januari 2016 wordt hij ook voorzitter van Europees motorfiets- en onderdelendistributeur Moteo Group.

De loopbaan van Michel Van den Broeck bij LeasePlan overspant in totaal 19 jaar waarin hij verschillende functies en posities heeft uitgeoefend en bekleed. Van 1993 tot 2000 was hij Managing Director van LeasePlan Belgium en Voorzitter van LeasePlan Luxemburg. In 2000 werd hij aangesteld als Regional Senior Vice-President met de verantwoordelijkheid over 12 bedrijven uit de groep nadat hij succesvolle operaties startte in Slovakije en Polen. Tegelijk was hij ook Voorzitter van Keddy Rental en bestuurder bij JB/Carflexs.

In 2006 verliet Michel LeasePlan en werd Algemeen Directeur bij ABX Logistics. Daarnaast stond hij als Directeur-Generaal aan het hoofd van de Salonsorganisatie van FEBIAC (Federatie van de Belgische Auto- en Rijwielindustrie). In 2009 nam Michel vervolgens opnieuw de functie van Managing Director bij LeasePlan Belgium op.

Michel heeft een centrale rol gespeeld in het succes van LeasePlan Belgium en van de LeasePlan Group in zijn geheel. Met LeasePlan Belgium heeft hij uitstekende resultaten geboekt vóór, tijdens en na de moeilijke financiële crisisjaren. Tevens was hij de eerste voorzitter van LeasePlan International en de oprichter van Excelease, een joint venture tussen LeasePlan en Toyota Belgium.

Informatie over de nieuwe Managing Director van LeasePlan Belgium zal op het gepaste moment verstrekt worden.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending