Miel Horsten (ALD Automotive) is CEO van het Jaar

Miel Horsten (à droite sur la photo) reçoit le trophée de CEO de l'année.
Miel Horsten (rechts op de foto) ontvangt de trofee van CEO van het Jaar.

 

Op 2 april 2015 kozen de Belgian HR & People Communities en het redactiecomité van Peoplesphere voor het tweede jaar op rij hun CEO van het Jaar. Het werd Miel Horsten, CEO van ALD Automotive. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Jean-Paul Teysen (Carglass).

Miel Horsten is erg opgezet met zijn titel: “Dit is een erkenning voor het strategische hr-beleid dat ALD nu al enkele jaren voert. Investeren in een goed hr-beleid en in de tevredenheid van onze medewerkers, is dan ook een van de pijlers waarop de ALD-strategie gebouwd is.” “Het talent, de energie en het engagement van onze mensen? Dát is de sleutel voor tevreden klanten en voor het financiële succes van onze onderneming. Vandaag en in de toekomst. Daarom rekent ons hr-management-departement op onze bijzondere aandacht: het situeert zich in het hart van de organisatie”, aldus Miel Horsten.

Behalve deze benoeming, mocht de voltallige hr-ploeg van ALD Automotive ook de award ‘HR Team of the Year’ in ontvangst nemen.

Het is al de tweede keer dat ALD Automotive in de prijzen valt begin dit jaar. Eerder kreeg de onderneming de erkenning ‘Great Place to Work’.

“Dit succes is niet het werk van een enkele persoon, maar van alle managementteams en hr-ploegen, onder leiding van Séverine Vercauteren, samen”, klinkt het bij ALD Automotive.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!