Miguel Michiels is nieuwe COO Stroohm

Miguel Michiels heeft sinds midden mei de leiding over Operations op zich genomen bij specialist in laadoplossingen Stroohm. Hij vervoegt het management team, onder leiding van Bart Massin en zal de komende jaren verantwoordelijk zijn voor de verdere operationele groei.

Miguel Michiels was voordien 7,5 jaar actief bij LeasePlan omgeving. Initieel als Commercial Pricing Manager binnen de leasing tak. Nadien lanceerde hij CarNext.com, het online platform voor tweedehandswagens van LeasePlan en gekend via zijn Delivery stores, op de Belgische en Luxemburgse markt. Bij CarNext zal Miguel opgevolgd worden door Benitez Asakome, voorheen Partner Services Manager.
 
Miguel Michiels: “De ontwikkeling van de EV markt zit momenteel in een stroomversnelling, onder meer gedreven door interessante fiscaliteit, een steeds groter wordend aanbod aan elektrische wagens en (slimme) laadoplossingen. Aan de andere kant wordt ook de energiemarkt in zijn geheel een belangrijk gegeven voor fleetmarkt. Stroohm is als pionier in deze markt van elektrische mobiliteit een echte referentie en in volle expansie. In dergelijk groeiscenario is het van cruciaal belang dat ondersteunende departementen gelijkmatig meegroeien met de vraag van de klanten en dat de dienstverlening te allen tijde gegarandeerd wordt. Daar ligt voor mij een mooie uitdaging.”
 

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending