MINI Gregoir levert 70 wagens aan de Multi-Brand Fashion Store ZEB

Multi-Brand Fashion Store ZEB stuurt haar store managers voortaan de baan op in een MINI bedrijfswagen. Op maandag 12 juni 2016 werden er alvast acht van de 70 MINI Hatch 3-deurs afgeleverd door MINI Gregoir Jette. De oranje zijspiegels vormen een origineel en opvallend accent, waardoor de wagens niet onopgemerkt onze wegen zullen trotseren.

“Met hun opvallende uiterlijk weten de wagens goed de aandacht op zich te vestigen, wat uiteraard een pluspunt is. Het DNA van ZEB past goed bij de iconische MINI; beide brands worden als eigenzinnig aanschouwd én de focus ligt op stijl en rijplezier. Voor onze shopmanagers is deze wagen in de eerste plaats een onmisbaar element in hun verplaatsingen, maar het rijplezier verhoogt ongetwijfeld de pret!” aldus Luc Van Mol, CEO bij ZEB.

ZEB is dé Multi-Brand Fashion store met winkels in héél België en een unieke merkenmix van meer dan 70 merken. Met concessies in Jette, Puurs en Dendermonde bereikt MINI Gregoir een grote regio, waardoor de shopmanagers hun concessie makkelijk kunnen bereiken. Deze MINI 3-deurs zal het sterke merkimago van ZEB voortaan ook doortrekken op de Belgische wegen. Andere doorslaggevende parameters in deze keuze zijn het lage verbruik van deze MINI One First (5 liter/ 100km), de lage CO2 emissienormen (tussen 117 en 122 g/km) en de hoge restwaardes waardoor de leasingprijs enorm interessant is.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!