MisterGreen komt met speciale coronaregeling voor Tesla Model 3-eigenaren

TESLA Model 3

De groeneleasemaatschappij MisterGreen komt ondernemers met een Tesla Model 3 in tijden van de coronacrisis tegemoet met een opvallende nieuwe oplossing. Dankzij de ‘sale & lease back’-regeling kan een Tesla die volledig jouw eigendom is, worden verkocht aan MisterGreen en vervolgens worden teruggeleased. Op die manier maakt de ondernemer geld vrij om zijn onderneming door deze crisis te helpen.

Full operational leasevoorstel

Er volgt een taxatie en financiële check na het doorgeven van informatie over de uitrusting, opties, aanschafwaarde, kilometerstand en het kenteken van de Tesla Model 3. Vervolgens wordt er een aantrekkelijk full operational leasevoorstel voorgelegd aan de ondernemer.

Ondernemers ontlasten

Mark Schreurs, CEO van MisterGreen: “De coronacrisis raakt het gehele bedrijfsleven. Met die reden hebben wij de speciale ‘sale & lease back’-regeling opgezet om de ondernemer in deze financieel uitdagende tijd te ontlasten. Dankzij deze nieuwe regeling kan de ondernemer hoge lasten gemakkelijker dragen, de liquiditeit van het bedrijf verbeteren of werkkapitaal vrijmaken.”

Heb je interesse in de ‘sale & lease back’ oplossing van MisterGreen of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier om je gegevens achter te laten. MisterGreen neemt vervolgens contact met je op om de opties te bespreken.

#Auto #Fleet Management #Mobility

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending