Mitsubishi Motors start in België met online-verkoop

Vanaf vandaag gaat de invoerder van Mitsubishi in België van start met de online-verkoop van haar wagens. In plaats van naar de showroom te gaan, kan de klant zijn wagen op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier nu ook volledig online aankopen. De invoerder beklemtoont wel dat de concessiehouder in dit proces een cruciale rol blijft vervullen.

Wereldwijd zit de e-commerce in de lift, maar het veranderde koopgedrag als gevolg van de Coronacrisis heeft deze evolutie nog enkel versterkt en daar wil Mitsubishi Motors nu op inspelen.

Voortaan kan je dus ook je Mitsubishi online aankopen via de officiële website van de invoerder. Klanten kunnen hun wagen uitkiezen, bestellen en meteen ook het reservatiebedrag online betalen. Mitsubishi Motors is daarmee één van de eerste automerken in België die ook wagens volledig online verkoopt.

De rol van de concessiehouder in dit digitale gebeuren wordt er zeker niet beperkter op. Van zodra de bestelling geplaatst is, wordt de klant in contact gebracht met de dichtstbijzijnde verdeler of de verdeler van zijn of haar keuze. De verdeler volgt de bestelling verder op, staat ter beschikking van zijn klant voor alle vragen en levert de wagen af.

De lancering van het online-aankoopverhaal gaat gepaard met de verkoop van een reeks stockwagens met kortingen tot 7.000 euro

#Auto #Fleet Dealers
Trending