fbpx

Mobilease en o2o zetten samen in op fietsleasing

Het Waregemse leasingbedrijf Mobilease slaat de handen in elkaar met de Gentse fietsonderneming o2o om een nieuwe leasingformule aan te bieden: Mobiflex. Dit aanbod omvat een fietsleasing, niet ter vervanging van een autoleasing maar als aanvulling.

 

Commercieel directeur van Mobilease Kristof De Backer: “Uiteraard blijft de operationele leasing van wagens nog steeds onze core business. Maar de combinatie van auto- en fietsleasing maakt deel uit van een nieuwe visie op mobiliteit. En wie niet tijdig inspeelt op die veranderende mobiliteit, dreigt de trein voorgoed te missen.”

Mobilease kiest bewust voor de fietsen van o2o, dat meer dan 200 fietsmodellen in de aanbieding heeft. Daarbij garandeert de fietsonderneming een maximale ontzorging voor de werkgever én werknemer. Denk aan onderhoud en herstelling op het werk, depannage in heel België en een gratis vervangfiets bij pech of diefstal.

Ter herinnering: een fiets leasen is 120% aftrekbaar (incl. alle gerelateerde kosten zoals douches, omkleedruimtes…) als die na de aankoop of financiële lease op de balans bij het vast actief verschijnt. Bij een operationele lease zijn alle kosten voor 100% aftrekbaar.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Pin It on Pinterest

Share This