Mobilease start met haal-en-breng service

Leasingmaatschappij Mobilease start met een nieuwe haal-en-breng service voor zijn klanten. Het doet dat in samenwerking met Get Driven, dat gespecialiseerd is in vervoer met de eigen wagen van de klant door een privé-chauffeur.

Mobilease biedt deze service voortaan aan omdat uit een recente studie blijkt dat een medewerker met bedrijfswagen gemiddeld tien uur tijd per jaar verliest aan verplaatsingen voor bandenwissels, onderhoud en herstellingen. Door deze verplaatsingen voortaan toe te vertrouwen aan een (goedkopere) privéchauffeur, kunnen die kosten met 40 tot 50% dalen.

De dienstverlening van Get Driven wordt door Mobilease aangeboden als extra service bovenop het leasecontract. De klant bepaalt dus zelf of deze toevoeging een meerwaarde is. 

Get Driven focust op professionele en alcoholgerelateerde verplaatsingen. Denk aan ondernemers en managers die graag willen doorwerken in de wagen, of mensen die zich naar huis willen laten brengen na een avondje uit. Get Driven lanceert nu ook een nieuw pricingmodel voor concessies en leasebedrijven.

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending