Monserez investeert in nieuwe gebouwen

MonzerezOm zijn klanten een optimale BMW-ervaring te bieden, zal BMW concessiehouder Monserez, die eveneens MINI en BMW Premium Selection verdeelt, eind dit jaar een nieuwe concessie voor personenwagens openen op de Meensesteenweg te Kortrijk.

Monserez bouwde reeds een totaal nieuwe BMW vestiging te Aalbeke en vernieuwde de BMW concessie te Ieper. Nu is de concessie te Kortrijk aan de beurt.Na de werken zal ook de MINI concessie terugkomen naar de Meensesteenweg.

Bij het ontwikkelen van deze nieuwe concessie werd rekening gehouden met een aantal belangrijke aspecten. De concessie is ontworpen naar een tijdloze architectuur die rekening houdt met de zonnebeheersing en compactheid van het gebouw. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van nieuwe technologieën om te beantwoorden aan de PEB-normen en tevens te zorgen voor de duurzaamheid van het gebouw. Verder vormt de concessie ook een functioneel geheel met de nodige ondergrondse parkeervoorzieningen.

BMW en MINI tijdelijk in de Pop Up Store in Harelbeke

De werken starten begin februari en duren tot het eind van het jaar. Om deze periode te overbruggen verhuist de volledige verkoopafdeling vanaf 25 januari naar een Pop Up Store te Harelbeke, Kortrijksesteenweg 395. De naverkoopdiensten blijven gedurende de volledige werken 100% operationeel op de Meensesteenweg. Alle BMW Premium Selections blijven te bewonderen in de concessies te Aalbeke en te Ieper.