Nederlandse leasemaatschappij breidt uit naar België

Het Nederlandse vakmagazine Automotive Management meldt dat Oostendorp Autolease, onderdeel van de Oostendorp Groep, zijn activiteiten uitbreidt naar ons land. Naast leasingmaatschappij is het bedrijf ook autodealer voor de merken Suzuki, Mazda, Hyundai, Toyota en Honda.

Oostendorp is met andere woorden aan een expansieverhaal bezig. Begin dit jaar werd Hondadealer AutoKraaiven overgenomen, nu meldt het Nederlandse bedrijf ook in ons land leasingactiviteiten op te starten. Ten noorden van de grens heeft Oostendorp Autolease naar eigen zeggen “een rijdend wagenpark van zo’n 3.850 voertuigen waarmee zij ‘particulier Nederland met zakelijke- en/of private leasing van nieuwe auto’s, occasions en fietsen’ voorzien.”

Bas Oostendorp, eigenaar van het bedrijf, beschrijft waarom de leasingmaatschappij de stap naar het zuiden waagt: “Enerzijds ontvangen we steeds vaker verzoeken om onze dienstverlening ook in België aan te bieden. Anderzijds heeft de Belgische automarkt al langer onze interesse, en deze uitbreiding is dan ook een essentieel onderdeel van ons strategisch plan.”

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine