Nicolas Dewever benoemd tot Sales Manager Hyundai Belux

Vanaf 1 oktober aanstaande neemt Nicolas Dewever een nieuwe rol op als Sales Manager van Hyundai Belux. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie aan Kris Meylemans, Country Manager Hyundai Belux.

Nicolas is sinds 2016 aan de slag bij Astara Western Europe in verschillende functies die After Sales gerelateerd waren. In zijn laatste functie van Head off Service Astara, was hij verantwoordelijk voor het belangrijke transitietraject waarbij de Service-operaties gegroepeerd en gestroomlijnd werden voor 6 merken binnen Astara Belux.

Met zijn overstap naar de Sales afdeling keert Nicolas terug naar een oude liefde (hij was in het verleden reeds verkoop verantwoordelijke bij een ander automerk). Als Sales Manager van Hyundai zal hij meteen kunnen beschikken over een sterk geëlektrificeerd gamma dat binnenkort nog wordt uitgebreid met nieuwe modellen zoals de Ioniq 6. Er staan verder nog tal van uitdagende projecten in de steigers die alles te maken hebben met de evolutie van de automotive omgeving. Zo zal hij mee vorm geven aan initiatieven rond digitalisatie, alternatieve mobiliteitsvormen en de evolutie van het netwerk.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Group Pashuysen Automotive 3200 Aarschot
GSL Charleroi 6020 DAMPREMY
GSL Mons 7033 CUESMES
GSL La Louviere 7100 LA
Devisch Brugge 8000 Brugge
Devisch Oostkamp 8020 Oostkamp
Devisch Eernegem 8480 Eernegem
Devisch Veurne 8630 Veurne
/ newsletters
Fleet's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
nieuwsbrief
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
magazine