Nicolas Dewever benoemd tot Sales Manager Hyundai Belux

Vanaf 1 oktober aanstaande neemt Nicolas Dewever een nieuwe rol op als Sales Manager van Hyundai Belux. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie aan Kris Meylemans, Country Manager Hyundai Belux.

Nicolas is sinds 2016 aan de slag bij Astara Western Europe in verschillende functies die After Sales gerelateerd waren. In zijn laatste functie van Head off Service Astara, was hij verantwoordelijk voor het belangrijke transitietraject waarbij de Service-operaties gegroepeerd en gestroomlijnd werden voor 6 merken binnen Astara Belux.

Met zijn overstap naar de Sales afdeling keert Nicolas terug naar een oude liefde (hij was in het verleden reeds verkoop verantwoordelijke bij een ander automerk). Als Sales Manager van Hyundai zal hij meteen kunnen beschikken over een sterk geëlektrificeerd gamma dat binnenkort nog wordt uitgebreid met nieuwe modellen zoals de Ioniq 6. Er staan verder nog tal van uitdagende projecten in de steigers die alles te maken hebben met de evolutie van de automotive omgeving. Zo zal hij mee vorm geven aan initiatieven rond digitalisatie, alternatieve mobiliteitsvormen en de evolutie van het netwerk.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending